Bereiding 
						Pepparkakor
		
		
						
							
								1
							
							
								Meng de boter, suiker, ahornsiroop en melk.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Doe de kruiden, bloem en baking soda erbij en kneed tot een stevig deeg.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Laat het deeg een nacht rusten in de koelkast.
		
		
							
						 
						
							
								4
							
							
								Haal het deeg uit de koelkast. Bestuif je aanrecht met bloem en rol het deeg er (in delen) op uit. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Steek de koekjes uit met vormpjes naar keuze en leg ze op een bakplaat.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Bak de pepparkakor gedurende 8 minuten op 180°C.
		
	
							
						 
						
						
						
		
	Resultaat