Bereiding 
						Appelflappen
		
		
						
							
								1
							
							
								Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer. Als je mini's maakt, verdeel dan elk plakje bladerdeeg dan diagonaal in tweeën.
		
		
							
						 
						
							
								2
							
							
								Snijd de appels in kleine blokjes van ongeveer 0,5 bij 0,5 cm.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Meng de appelblokjes met de kaneel en 
							
						 
						 eetlepel(s) suiker. Zorg dat de kaneel goed verdeeld is
		over de appel.
		
		
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Neem een plakje bladerdeeg en verdeel 1 eetlepel appelblokjes over het plakje bladerdeeg, zodanig dat je twee schuine helften krijgt.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Vouw de andere helft van het plakje bladerdeeg over de appelblokjes heen en druk de randjes aan met een vork.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Leg de appelflappen op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop een ei los en bestrijk de appelflappen met het ei.
		Sprenkel er daarna nog een beetje suiker overheen. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								7
							
							
								Bak de appelflappen gedurende 20 minuten op 180°C.
		
	
							
						 
						
						
						
		
	Resultaat