Bereiding 
						Arretjescake
 
		
		
						
							
								1
							
							
								Smelt de boter en breek/sla met een deegroller op de biscuitjes zodat ze in kleinere stukjes breken.
		
		
							
						 
						
							
								2
							
							
								Klop de eieren schuimig, voeg daarna de suiker toe en klop nog even door.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Voeg daarna beetje bij beetje het cacaopoeder toe, daarna de boter en daarna de stukjes biscuit.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Meng alles goed door elkaar.
		
		
							
						 
						
							
								5
							
							
								Vet een cakevorm in of bekleed hem met bakpapier en doe het cakebeslag daarin.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Daarna moet de arretjescake in de koelkast opstijven. Hoe langer hoe beter, maar minimaal 6 uur.
		
		
							
						 
					
						
							Tip
						
							
								 de arretjescake overleeft niet heel lang buiten de koelkast, dus haal steeds zo min mogelijk stukjes tegelijk uit de koelkast.
							
						 
						Resultaat