Bereiding 
						Blondies
		
		
						
							
								1
							
							
								Smelt de boter en meng deze samen met de suiker en vanillesuiker/extract.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Doe dan ook de eieren erbij en roer nog een keer.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Voeg dan de bloem, bakpoeder en zout toe.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Snijd de chocolade in blokjes en meng deze door het beslag.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Bekleed een bakvorm met bakpapier en doe het beslag hierin.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Bak de blondies gedurende 30 minuten op 180°C.
		
	
							
						 
						
						
						
	
	Resultaat