Bereiding 
						Gevulde eieren
		
		
						
							
								1
							
							
								Kook de eieren in 8 minuten, zodat je hardgekookte eieren krijgt.
		
		
							
						 
						
							
								2
							
							
								Pel de eieren en laat ze een half uurtje afkoelen.
		
		
							
						 
						
							
								3
							
							
								Snijd de eieren doormidden en haal het eigeel eruit. Het eigeel doe je apart in een bakje. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Doe de mayonaise en kruiden bij het eigeel, eventueel kun je ook witte wijnazijn erbij doen. Prak het geheel tot een smeuïge vulling.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Vul de eieren met de vulling. Je kunt dit met een spuitmondje doen, maar met een lepeltje is ook prima.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Snijd de bieslook in kleine stukjes en storoi deze over de eieren.
	
							
						 
						Resultaat