Bereiding 
						Griesmeelpap
		
		
						
							
								1
							
							
								Warm de melk met de suiker op totdat het net kookt.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Voeg de griesmeel toe en roer nog 3 minuten door. Het zal iets dikker worden, maar met name als het afkoelt, wordt het dikker.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Voeg eventueel nog kaneel toe en roer goed door.
		
		
							
						 
						
							
								4
							
							
								Doe de griesmeelpap in een hittebestendige schaal. Dek af met vershoudfolie, zorg ervoor dat de folie de griesmeelpap raakt, dit voorkomt vellen als het afgekoeld is.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Ik eet mijn griesmeelpap het liefste koud, maar je kunt het ook warm eten. Voor een koude versie laat je de griesmeelpap afkoelen (minimaal 1 uur buiten de koelkast). 
		Daarna zet je hem nog minimaal 2 uur in de koelkast.
		
	
							
						 
						
						
						
		
	Resultaat