Bereiding 
						Roti kip masala
		
		
						
							
								1
							
							
								Snijd de ui en knoflook in stukjes en bak deze in een hapjespan/braadpan.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Snijd de kipfilet in stukjes en doe deze in de pan erbij. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Snijd ondertussen de aardappelen in blokjes.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Als de kip gaar is, doe je ook de tomatenpuree en masala kruiden erbij. Bak nog 2 minuten.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Doe het water, bouillonblokje en de aardappelen erbij.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Snijd ondertussen de kousenband/sperziebonen en voeg deze na 15 minuten toe.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								7
							
							
								Laat nog 10 minuten pruttelen. Kook ondertussen de eieren (8 minuten/hardgekookt). Pel deze en laat deze nog 2-5 minuten mee pruttelen.
		
	
							
						 
						
						
						
		
	
	Resultaat