Bereiding 
						Salade met gegrilde perzik
 
		
		
						
							
								1
							
							
								Snijd de perziken in dikke plakken.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Meng de balsamicoazijn met de honing. Smeer de perziken in met een laagje balsamicodressing. Bewaar de rest van de dressing 
		(ongeveer de helft) voor later.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Doe de perziken gedurende 5 minuten in de grill. Heb je een apparaat met maar één kant grill? Draai ze dan halverwege even om.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Was de sla en snijd eventueel in kleinere stukken. Snijd de rode ui en de walnoten in kleine stukjes. Snijd de geitenkaas of fèta in blokjes. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Haal de perziken van de grill en snijd ze in blokjes.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Doe de ui, walnoten, geitenkaas, perziken en de rest van de balsamicodressing bij de sla en meng goed.
		
							
						 
						Resultaat