Bereiding 
						Vega shepherd's pie
		
		
						
						
							
								2
							
							
								Schil de pastinaken en snijd ze in kleine blokjes. Snijd ook de uien, knoflook en bleekselderij in kleinere blokjes.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Bak de ui, knoflook en pastinaak in een koekenpan. Voeg na 5 minuten ook de bleekselderij toe. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Voeg na 10 minuten ook de linzen, tomatenblokjes, rozemarijn en worcestersaus toe. Laat nog 10 minuten pruttelen.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Als de aardappelpuree klaar is, kun je de ovenschaal samenstellen. Doe op de bodem het pastinaak-linzen-mengsel en 
		verdeel daar bovenop de aardappelpuree. Sluit af met een laag geraspte kaas.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Bak de vega shepherd's pie gedurende 30 minuten op 180°C.
		
							
						 
						Resultaat