Bereiding 
						Champignonsoep
 
		
		
						
							
								1
							
							
								Snijd de champignons in plakjes (en halveer deze eventueel als je grote champignons hebt). Bak deze in een koekenpan.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Smelt in de kookpan de boter. Voeg daarna ook de bloem eraan toe. Roer dan goed zodat je een soort deegpapje krijgt.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Voeg daarna ongeveer 100 mL water toe. Roer goed en voeg daarna beetje bij beetje de rest van het water toe.
		Voeg daarna ook de bouillonblokjes toe. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Als de champignons gaar zijn, voeg je deze toe aan de soep.
		
	
							
						 
						
						
					
		
						
							
								5
							
							
								Voeg de crème fraîche toe en voeg naar smaak peper en zout toe.
		
	
							
						 
						
						
						
		
	Resultaat