Bereiding 
						Wortelsoep met gember en kokosmelk
 
		 
		
						
							
								1
							
							
								Snijd de wortel in plakjes. Snijd de gember in kleine stukjes. Als je uien gebruikt, snijd je deze ook. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Bak de uien in de kookpan, voeg na 5 minuten bakken de wortels, gember, water en bouillonblokjes toe. 
		Kook gedurende 20-25 minuten tot de wortels gaar zijn.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Als de wortels gaar zijn, maak je er met een staafmixer puree van. Breng op smaak met peper (en eventueel zout).
		
		
							
						 
						
							
								4
							
							
								Meng de kokosmelk door de wortelsoep. Snijd eventueel peterselie in stukjes en doe deze in de soep.
		
	
							
						 
						
						
						
		
	Resultaat