Bereiding 
						Receptnaam
		
		
						
							
								1
							
							
								Kook de spaghetti in een pan. 
		
		
							
						 
						
							
								2
							
							
								Snijd de spek in blokjes. Bak in een hapjespan of braadpan.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Klop ondertussen ook alvast de eieren los. Doe er peper en een klein snufje zout bij. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Rasp ondertussen ook de Parmezaanse kaas.
		
		
							
						 
						
							
								5
							
							
								Als de spaghetti gaar is, giet je die af. Bewaar het pastawater. 
		
		
							
						 
						
							
								6
							
							
								Doe de spaghetti met een halve soeplepel pastawater bij de spek en roer om.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								7
							
							
								Dan de Parmezaanse kaas, met ook weer een halve soeplepel pastawater, erbij en roer goed om tot de kaas gesmolten is.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								8
							
							
								Haal de pan van de hittebron. Doe dan de eieren erbij en roer goed tot je een romige saus krijgt.
	
							
						 
						Resultaat