Bereiding 
						Limoncello tiramisu
 
		
		
						
							
								1
							
							
								Doe de slagroom in een kom en klop het met een mixer of garde.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Doe daarna de roomkaas, suiker en twee eetlepels limoncello erbij en mix alles door elkaar.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Doe de limoncello in een diep bord of bakje en doop de lange vingers erin (ik 'rolde' ze er twee keer in).
		
		
							
						 
						
							
								4
							
							
								Doe afwisselend een laagje lange vingers en een laag roomkaasmengsel in het glas. Begin in ieder geval met een laag lange vingers
		en eindig met een laag roomkaasmengsel.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Als je het leuk vindt, kun je bovenop een dun laagje 
lemon curd doen (eventueel aanlengen met limoncello zodat het makkelijker uit te smeren is).
		 
		
							
 
						 
						
							
								6
							
							
								Zet de tiramisu minimaal 4 uur in de koelkast om te laten opstijven.
							
						 
						Resultaat