Bereiding
Tortillalasagne
1
Bak het gehakt samen met de kruiden.
2
Als het gehakt bruin is, doe dan ook de italiaanse groenten erbij en bak 5-10 minuten mee.
3
Voeg daarna de bruine bonen, kidneybonen en mais toe en laat 5 minuten meebakken.
4
Voeg daarna de tomatenpassata toe en naar smaak zout en peper. Laat nog 5 minuten pruttelen zodat
er wat vocht kan verdampen.
5
Stel de ovenschaal samen: onderop komt een laag gehaktmengsel. Daarbovenop doe je twee tortilla's, ingesmeerd met crème fraîche en
op maat gesneden zodat ze in de ovenschaal passen. Besmeer de tortilla's aan de bovenkant ook weer met crème fraîche.
6
Herhaal bovenstaande stappen tot het gehaktmengsel en de tortilla's op zijn.
Voor een zachte bovenkant kun je nog een laagje crème fraîche op de bovenste tortilla's doen alvorens er gerapste kaas op te doen.
Voor een meer knapperige bovenkant sluit je af met alleen een laag geraspte kaas.
7
Bak de tortillalasagne gedurende 25 minuten op 180°C in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Resultaat: