Bereiding 
						Aubergine met silken tofu
		
		
						
							
								1
							
							
								Snijd de ui en knoflook en bak deze gedurende 5 minuten in de wokpan.
		
	
							
						 
						
								
		
		
						
							
								2
							
							
								Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van ongeveer 1x1 cm. Doe deze erbij in de pan. Bak ongeveer 10 minuten voor je de saus erbij doet.
		
	
							
						 
						
							
		
		
						
							
								3
							
							
								Zet ondertussen de rijst op.
		
		
							
						 
						
							
								4
							
							
								Meng de ingrediënten van de saus en doe deze erbij in de wokpan.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Laat nog 10 minuten pruttelen. Voeg zo nodig een eetlepel water toe als het te hard dreigt te gaan.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Terwijl de aubergine aan het pruttelen is, dep je de tofu droog en snijd je deze in reepjes of blokjes.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								7
							
							
								Doe de tofu erbij in de wokpan. Serveer met de rijst.
		
	
							
						 
						
						
						
		
		
	
	Resultaat