Bereiding 
						Japanse curry (Katsu curry)
		
		
						
							
								1
							
							
								Snijd de uien, wortels en aardappelen in blokjes (van 0.5-1 cm). Bak ze ongeveer 5 minuten in de pan.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Voeg dan het water toe, doe de deksel op de pan en laat 15 minuten zachtjes borrelen.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Kook ondertussen de rijst.
		
		
							
						 
						
							
								4
							
							
								Bak de kipschnitzels knapperig.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Voeg de golden curry toe aan de pan en roer ongeveer 5 minuten door zodat de curry goed gemengd is.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Snijd de kipschnitzel in reepjes.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								7
							
							
								Schep je bord op: de ene helft rijst, de andere helft curry, de kipschnitzel bovenop.
		
	
							
						 
						
						
						
	Resultaat