Bereiding 
						Banketbakkersroom
 
		 
		
						
							
								1
							
							
								Maak de banketbakkersroom volgens 
dit recept. Laat dan ongeveer 2 uur afkoelen.
		
		
		
							
 
						 Custardcakejes
		
		
						
							
								2
							
							
								Maak de boter zacht in de magnetron of 
au bain-marie en klop luchtig met de suiker en melk.
		
	
							
 
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Voeg daarna de eieren, bloem, bakpoeder en vanillesuiker toe. Roer totdat alles gemengd is.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Zet de cupcakepapiertjes in de muffinvorm en vul deze met beslag. Dat gaat het makkelijkst met een eetlepel en een theelepel.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Voeg per cupcake 1-2 theelepels banketbakkersroom toe in het midden van het beslag. Je kunt hier ook een spuitzak en spuitmondje voor gebruiken.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Bak de custardcakejes gedurende 20-25 minuten op 180°C en laat ze daarna afkoelen.
		
	
							
						 
						
						
						
		
	Resultaat