Bereiding 
						Kruidcake
		
		
						
							
								1
							
							
								Meng alle droge ingrediënten in een beslagkom: bloem, bakpoeder, suiker, koekkruiden en zout. 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Optioneel: meng alle natte ingrediënten in een beslagkom: gesmolten boter, melk, eieren en stroop.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Doe de natte ingrediënten bij de droge en roer tot het goed gemengd is.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Doe het beslag in een ingevette en/of met bakpapier beklede cakevorm.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Bak de cake gedurende 45 minuten op 170°C.
		
	
							
						 
						
						
						
		
	Resultaat