Bereiding 
						Portobelloburger
 
		
		
						
							
								1
							
							
								Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de tomaat in plakjes.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Doe 1 eetlepel balsamicoazijn en wat olie in de koekenpan. 
		
		
							
						 
						
							
								3
							
							
								Maak de portobello's schoon en bak ze in de koekenpan. Dat is ongeveer 7-8 minuten per kant. Ze worden vanzelf platter. Doe er naar smaak peper en zout op.
		
		
							
						 
						
							
								4
							
							
								Bak ook de plakjes ui mee in de pan.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Maak ondertussen de guacamole volgens 
dit recept.
		
		
							
 
						 
						
							
								6
							
							
								Beleg je broodje. Begin met een laagje ketchup, ui, guacamole, sla, tomaat en eindig met de portobelloburger.
		
	
							
						 
						
						
						
	Resultaat