Bereiding 
						Tomatensoep
 
		 
		
						
							
								1
							
							
								Bak de spekjes ongeveer 5 minuten in de kookpan (zonder boter). 
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Als de spekjes gebakken zijn, roerbak je ook de groenten mee gedurende 5-10 minuten.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Voeg daarna de tomatenpassata en het water toe. Naar behoefte kun je iets meer of iets minder water toevoegen.
		
	
							
						 
						
						
		
		
			
						
							
								4
							
							
								Voeg daarna ook de bouillonblokjes. Blijf af en toe roeren tot de bouillonblokjes goed zijn opgelost.
			
			
							
						 
						
							
								5
							
							
								Eventueel kun je ook nog wat vermicelli of macaroni mee laten koken. Volg de kooktijd van de verpakking op.
	
							
						 
		
			
						
							
								6
							
							
								Voeg daarna ook de bouillonblokjes en ketjap toe. Blijf af en toe roeren tot de bouillonblokjes goed zijn opgelost.
			
			
							
						 
						
							
								7
							
							
								Eventueel kun je ook nog wat rijst mee laten koken. Volg de kooktijd van de verpakking op.
	
							
						 
						
	Resultaat