Bereiding 
						Tagliatelle met zalm, broccoli en venkel
		
		
						
							
								1
							
							
								Snijd de broccoli in roosjes en kook deze in 15-20 minuten gaar.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								2
							
							
								Snijd de ui bak deze in de pan. Snijd ondertussen de venkel in reepjes en voeg deze na 5 minuten ook toe.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								3
							
							
								Kook ondertussen de tagliatelle en bak de zalm in een aparte koekenpan.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								4
							
							
								Snijd de cherrytomaatjes in tweeën. Voeg de cherrytomaatjes en broccoli toe als de broccoli gaar is en de venkel 
		ongeveer 10 minuten gebakken heeft.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								5
							
							
								Voeg een klein laagje water toe aan het venkel-broccoli-mengsel en doe een deksel op de pan. Laat nog 10 minuten pruttelen/stomen.
		
	
							
						 
						
						
		
		
						
							
								6
							
							
								Giet het water uit de pan af en voeg de citroensap, dille, zalm en tagliatelle toe. Voeg eventueel ook crème fraîche toe.
		
	
							
						 
						
						
						
		
	Resultaat